۳ استراتژی برای درک بهتر رفتار افراد

۳ استراتژی برای درک بهتر رفتار افراد
امتیاز به این post

نیاز به درک رفتار دیگران زمانی خود را نشان می دهد که بیش از یکبار در مورد آنها قضاوت نادرست کرده باشید. از آنجا که همه ما به اطرافیان خود وابسته ایم، درک رفتار دیگران یکی از مهارتهای کلیدی زندگی است. اما چگونه باید این مهارت را بدست آوریم؟

در چه زمینه هایی باید مطالعه کنید

بهتر است کتابهایی با موضوعاتی چون زبان بدنی و  حالتهای چهره بخوانید که مطالب بسیار زیادی در مورد افراد به ما می گوید. همچنین میتوانید ،  قیافه‌شناسی (قضاوت شخصیت بر اساس ویژگی‌های صورت) و روان‌شناسی خلق‌وخو را نیز بررسی کنید.

 

۳ استراتژی عملی برای درک بهتر رفتار دیگران

هر تعداد کتاب هم که خوانده باشید بدون تمرین کردن شناخت رفتار دیگران غیرممکن است. بنابراین به تجربه عملی نیاز دارید.

  • نیروی شهودی خود را پرورش و به آن گوش دهید

در بسیاری از موارد ندای درونی ما میگوید ( عمدتا در سطح احساسات و عواطف) که چطور باید با یک فرد برخورد کنیم. برخی از افراد در ما اضطراب ایجاد می کنند در حالیکه برخی بلافاصله احساس راحتی به ما میدهند. گاهی اوقات حس می کنیم « در مورد این فرد خاص یک جای کار می لنگد » . نیروی شهودی، آنچه ما به طور آگاهانه متوجه آن نمی شویم را در سطح ناخودآگاه  به ما می گوید . به ندای درونی خود بی توجه نباشید زیرا بعدها، احتمالاً تأییدی ملموس از احساسات مبهمی که به شما هشدار داده اند دریافت خواهید کرد.

  • ذهن آگاهی و تمرکز را تمرین کنید

فرض کنید که شما معنی سیگنال های مختلف زبان بدن را مطالعه و حتی آنها را حفظ کرده اید. برای به کارگیری این دانش در عمل، لازم است دائماً بر موضوع مطالعه خود متمرکز بمانید.
بعد از پنج دقیقه صحبت با کسی، به راحتی فراموش می کنید که قرار بود فردی را که با او صحبت می کنید ، تجزیه و تحلیل کنید، بنابراین روی کارتان متمرکز باشید.

  • در موقعیتهای مناسب نتیجه گیری کنید

 

حتما بخوانید:   آیا افراد خودشیفته برای کارهای خود احساس گناه می کنند ؟

ضرب المثل « دوست آن است که در زمان نیاز دست تو را بگیرد» و این مفهوم که یک فرد را تنها در زمان مشکلات و شرایط اضطراری میتوان شناخت به دلیلی وجود دارد. در شرایط معمول، اکثر ما از الگوهای رفتاری خاصی پیروی می کنیم و نقاب می زنیم و وانمود می کنیم که آن چیزی نیستیم که هستیم.
وقتی کسی از حاشیه امن خود خارج می شود، استفاده از این الگوی رفتاری بسیار دشوار است و تنها در این صورت است که «چهره واقعی» فرد را خواهید دید.
برای تصمیم گیری در چنین شرایطی، آنها از ارزش های درونی خود پیروی می کنند و شما متوجه خواهید شد که این ارزش ها چیست و بنابراین چه نوع فردی در مقابل شما قرار دارد.

در نتیجه یکی از موثرترین شیوه ها برای درک رفتار افراد و شخصیت آنها مشاهده برخورد آنها در شرایط دشوار است.

از سراسر وب

  • کارخانه ظروف یکبارمصرف