۱۰ مانع ثروتمند شدن و راه های غلبه بر آنها

10 مانع ثروتمند شدن و راه های غلبه بر آنها
امتیاز به این post

 

 

اگر آرزو دارید روزی ثروتمند شوید، خبر خوشی برایتان داریم: ۷۸ درصد از میلیونرهای سال ۲۰۱۶ جهان در خانواده ای فقیر یا با درآمد متوسط به دنیا آمده بودند. پس هر کدام از ما هم می توانیم روزی ثروتمند شویم.

حالا به عنوان اولین قدم، ۱۰ عاملی که می توانند مانع ثروتمند شدن ما باشند را مطالعه کنید.

۱- تصمیمات شما تحت تاثیر ظاهر قرار می گیرد

قضاوت خیلی از مردم متاثر از محیط اطراف است. در یک آزمایش، دو گروه از افراد باید نظر خود را درباره محصولاتی که در ۲ سالن مختلف قرار داشتند اعلام می کردند. سالن اول کفپوش لمینت داشت و سالن دوم با فرش پوشانده شده بود. جالب اینجاست که گروه دوم نظرات مثبت تری درباره محصولات داشتند در حالیکه محصولات قرار داده شده در هر دو سالن یکسان بودند!

اجازه دهید یک مثال دیگر بزنیم. فرض کنید دو فرصت شغلی دارید، یکی در دفتری زیبا و شیک و دیگری کاری که امکان پیشرفت شغلی در آن بیشتر است ولی در دفتری نه چندان جذاب انجام می شود. شما کدام شغل را انتخاب می کنید؟

برای رسیدن به موفقیت مالی، سعی کنید جذابیت های بصری تصمیم گیری های شما را تحت تاثیر قرار ندهند.

۲- معمولا موارد منفی را نادیده می گیرید

ما اغلب دوست داریم مشکلات و کارهای ناخوشایند را نادیده بگیریم به این امید که همه چیز خودبخود روبراه شود. ولی این موارد می توانند مانع از موفقیت مالی شما شوند. فیدبک منفی رئیس تان، صورت حساب های پرداخت نشده، درگیری و اختلاف نظر و دیگر مشکلات مشابه مانع ثروتمندی شما می شود.

حتما بخوانید:   9 موضوع خصوصی که هرگز نباید با خانواده خود مطرح کنیم

به افرادی که تمایل دارند فقط نظرات مثبت را در مورد خودشان بپذیرند و تمام اطلاعات منفی را نادیده بگیرند، “Pollyanna” می گویند. این اصطلاح از کتابی به همین نام گرفته شده که داستان دختری بیش از حد خوش بین را روایت می کند، دختری که می تواند در هر مساله ای چیزهای مثبتی پیدا کند.

برای جلوگیری از این اشتباه، سعی کنید تمام اطلاعات را در نظر بگیرید و آنها را به شکل نقادانه ارزیابی کنید. پذیرش مشکلات و انتقادها کار راحتی نیست، اما نادیده گرفتن آنها نیز می تواند فرصت پیشرفت را از ما بگیرد.

۳- تاثیر تنبلی را دست کم می گیرید

در آزمایشی دیگر، پژوهشگران از افراد خواستند که تصور کنند پزشک هستند و باید در مورد نوع روش درمانی بیمار، یکی از دو گزینه زیر را انتخاب کنند: تلاش برای درمان که در ۱۵ درصد موارد ممکن است منجر به فوت بیمار شود، یا اینکه هیچ روش درمانی را امتحان نکنند که در ۲۰ درصد موارد منجر به فوت خواهد شد.

۱۳ درصد این افراد ترجیح دادند هیچ درمانی انجام ندهند چون با این کار، در صورت فوت بیمار احساس مسئولیت کمتری داشتند. این تله شناختی باعث می شود که ما گاهی باور کنیم هیچ کاری انجام ندادن، ایمن تر از تلاش و خطرپذیری است.

شاید فکر کنید منفعل بودن و تماشای تلویزیون هزینه خاصی ندارد، اما به این فکر کنید که چقدر وقت تان تلف می شود. به جای این کار می توانید ساعات بیشتری را به اضافه کاری اختصاص داده و درآمد بیشتری به دست آورید، مهارت های جدیدی فرا بگیرید یا درباره به راه انداختن کسب و کاری برای خودتان برنامه ریزی کنید. برای کسب درآمد بیشتر، لازم است که ریسک را بپذیرید و اقدام کنید.

حتما بخوانید:   ۱۲ دلیل اینکه در زندگی کسل و بی حوصله هستید

۴- از سرمایه هایی که دارید استفاده نمی کنید

پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۱ تعداد کاربران مدل “اقتصاد اشتراکی” (sharing economy) دو برابر شود. اقتصاد اشتراکی راهی است برای اینکه مصرف کنندگان بتوانند به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه و یا از طریق مبادله پایاپای، از خدمات استفاده کرده یا خدمات خود را به دیگران ارائه نمایند. برخی از نمونه های معروف این مدل، شرکت هایی مانند اوبر، Airbnb و eBay هستند. این سیستم ها به ما فرصت می دهند تا از دارایی های خود کسب درآمد کنیم. مثلا می توانیم گاراژ، زمین یا حتی ابزارهایی که داریم را اجاره بدهیم. به چیزهایی که دارید نگاهی بیندازید و ببینید کدامیک می تواند برای دیگران قابل استفاده باشد.

۵- بودجه خود را برای کمتر از یک سال برنامه ریزی می کنید

برخی از هزینه ها را باید از سالها قبل برنامه ریزی کرد. مثلا اگر می خواهید خودرو بخرید بهتر است به جای وام گرفتن، از چند سال قبل شروع به پس انداز کنید. اگر اهداف بلند مدت نداشته باشید، احتمالا همه پولهای تان را خرج می کنید و ممکن است روزی مجبور شوید زیر بار وام بروید.

۶- از قیمت ها خبر ندارید

اگر از قیمت ها بی خبر باشید قطعا هزینه بیشتری پرداخت خواهید کرد. بازاریاب ها متخصص فریب دادن ما هستند و وسوسه مان می کنند کالایی را که “با تخفیف ویژه” ارائه کرده اند بخریم، در حالیکه ممکن است در واقع همان کالا در فروشگاه دیگری با قیمت بسیار کمتر عرضه شود.

۷- برای تفریح و سرگرمی خودتان اصلا هزینه نمی کنید

اگر با خود بگویید به جای رفتن به سینما می شود در خانه فیلم ها را تماشا کرد، رستوران رفتن کار از ما بهتران است و بلیط کنسرت هم که خیلی گران است… بعد از مدتی احساس فرسودگی می کنید و از زندگی خود رضایت نخواهید داشت. موقعی که تصمیم می گیریم هزینه های خود را کاهش دهیم، هزینه های تفریحی گزینه خوبی است ولی نباید سرگرمی و تفریح را کاملا تعطیل کرد. مثلا می توانید دوستان خود را ببینید، اما به جای قرار گذاشتن در رستوران آنها را برای صرف یک فنجان چای به خانه یا محل کارتان دعوت کنید.

حتما بخوانید:   ۸ شیوه برای گرم نگه داشتن خانه در روزهای سرد و صرفه جویی در هزینه ها

۸- مذاکره کننده خوبی نیستید

شما نمی توانید به تنهایی و بدون کمک دیگران موفق شوید، بنابراین مهارت های مذاکره یکی از ویژگی های ضروری برای ثروتمند شدن است. بهترین مذاکره کنندگان همیشه بهترین دستمزد، بهترین محیط کار و بیشترین حمایت رئیس خود را دارند. اگر از این مهارت برخوردار نیستید هرچه زودتر با شرکت در کلاس های آنلاین یا مطالعه مهارت خود را تقویت کنید و اگر می خواهید ثروتمند شوید، تمرین عملی مذاکره در موقعیت های مختلف را از یاد نبرید.

۹- نمی دانید چطور با دیگران رابطه برقرار کنید

افراد ثروتمند معمولا چند دوست صمیمی دارند در حالیکه فقیرترین مردم جزء تنهاترین افراد جامعه هستند. ما هنگامی که بر امور مالی متمرکز می شویم اغلب دوستان خود را از یاد می بریم؛ ولی دوستان بر تمام جنبه های زندگی، از جمله امور مالی، تاثیر مثبتی دارند. داشتن دوستی که به توانایی های شما اطمینان دارد و همیشه کنارتان است، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

۱۰- اعتقاد دارید که ثروتمند بودن خوب نیست

بعضی از مردم ثروت را چیز بدی می دانند، اما نباید فراموش کنیم که همه جا افراد خوب و بد وجود دارد. شما می توانید ثروتمند شوید و انسان خوبی هم بمانید. در واقع اگر ثروتمند شوید می توانید کارهای خوب بیشتری هم انجام دهید. حتما شما هم میلیاردرهایی را سراغ دارید که نه تنها پول، بلکه زمان و سایر منابع خود را نیز برای دیگران صرف می کنند.

 

شما برای ثروتمندتر شدن چه کارهایی انجام می دهید یا چه موانعی سر راهتان قرار دارد؟

از سراسر وب

  • کارخانه ظروف یکبارمصرف