۵ دلیل برای آنکه کودکان امروزی سریعتر از ما به بلوغ می رسند

5 دلیل برای آنکه کودکان امروزی سریعتر از ما به بلوغ می رسند
امتیاز به این post

دانشمندان بر این باورند که دوران کودکی در عصر مدرن در سن ۱۲ سالگی به پایان می رسد. نتایج تحقیقات نیز همین ادعا را ثابت می کند و بسیاری از والدین احساس می کنند که فرزندانشان بعد از این سن دیگر کودک نیستند. نسل جدید برای زودتر بزرگ شدن تحت فشار قرار می گیرد. اکنون دختران در سن ده سالگی نگران افزایش وزن و آرایش کردن خود هستند و پسران تشویق می شوند تا رفتار مردانه ای از خود نشان دهند. در زیر برخی از دلایل آنکه نسل امروزی سریعتر از نسل پیشین خود به بلوغ می رسد و چگونه این امر بر آینده دنیا تاثیر می گذارد ارائه می کنیم

  • محصولات مراقبت شخصی

در سالهای اخیر صنعت مواد شیمیایی به سطح جدیدی از رشد رسیده و این فرایند زندگی ما را آسانتر کرده است. اما بسیاری از مواد آرایشی و مراقبت فردی دارای عناصری هستند که تاثیری منفی بر روی بدن دارند. بر اساس تحقیقات برخی از مواد شیمیایی از استروژن تقلید می کنند و باعث سرعت گرفتن سن رسیدن به بلوغ می شوند. مشکل اصلی عناصری هستند که به عنوان مواد نگهدارنده لوازم آرایشی، محصولات معطر و محصولات مراقبت فردی بکار می روند.  بچه های در حال رشد بسیار آسیب پذیرند و هر روز در برابر این محصولات قرار می گیرند.

  • تغذیه

رژیم پر چربی در کودکان باعث بلوغ زودرس می شود. فرهنگ تغذیه در کودکان امروزی خوراکی های لذت بخش و خواستنی زیادی دارد. فست فود مملو از قند، نمک، و اسیدهای چرب ترانس است که خود موجب اضافه وزن می شود. تحقیقات اخیر نشان می دهند که اضافه وزن در کودکان و بلوغ زودرس به هم مرتبطند.

  • تکنولوژی دیجیتال

نسل جدید اطلاعات زیادی را روزانه از طریق شبکه های اجتماعی دریافت می کند. تاثیرات مدرن، موزیک، فشن و فرهنگ رسانه ای کودکان را مجبور می کند تا زودتر بزرگ شوند. به همین دلیل آنها از سنین پایین تری نگران ظاهر و اضافه وزن خود هستند

  • تغییرات آب و هوایی

دانشمندان در حال مشاهده ارتباط مابین بلوغ، آلودگی های وسیع و سبک زندگی پشت میز نشینی شده اند که نتیجه تغییرات آب و هوایی است. آب و هوای بد باعث می شود کودکان به جای فعالیت در بیرون از خانه در منزل بمانند. این سبک زندگی باعث کاهش ملاتونین می شود که در نتیجه بدن را تحریک می کند تا وارد دوران بلوغ شود.

  • کودکان مدت کمتری را در بیرون از خانه سپری می کنند

امروزه کودکان به لطف تکنولژی زمان بیشتری را در داخل خانه می گذرانند. اینترنت به جای فعالیات آزادانه در بیرون از خانه تبدیل به سرگرمی آنها شده است. انزوا و نداشتن فعالیت کافی باعث افزایش استرس می شود. استرس در دوران کودکی منجر به بالغ شدن سریعتر بخشهایی از مغز در دروان بلوغ می شود.

  • بلوغ زودرس برای جامعه چه معنایی دارد

بلوغ زودرس باعث افزایش خطر رفتار مشکل ساز در نوجوانان می شود. این خطر در ارتباط با روابط دوستانه است زیرا افرادی که زودتر بالغ شده اند  نسبت به تاثیرات همسالان خود از افرادی که هنوز بالغ نشده اند بیشتر آسیب پذیرند. اما والدین باید مداخله کنند و جلوی چنین مشکلاتی را بگیرند.

حتما بخوانید:   آکنه در 8 نقطه از بدن به چه معناست

 

 

 

 

 

 

 

از سراسر وب

  • کارخانه ظروف یکبارمصرف