۷ ترفند نامرئی که مصاحبه کنندگان شغلی از آن برای آزمودن شما استفاده میکنند

7 ترفند نامرئی که مصاحبه کنندگان شغلی از آن برای آزمودن شما استفاده میکنند
امتیاز به این post

در دنیای امروزی، نگاه کردن به رزومه متقاضیان و داشتن مصاحبه ای معمولی با آنها برای پیدا کردن کارمندی عالی کافی نیست. برای همین است که کارفرمایان مجبور به استفاده از ترفندهایی هستند که بسیاری از آنها ساده است و ممکن است متقاضی در یکی از این آزمونهای روان شناختی بدون آنکه متوجه باشد، رد شود. در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم

  • بی دلیل به شما قهوه تعارف نمی شود

اخیرا آزمون « فنجان قهوه» در بین کارفرمایان رواج زیادی پیدا کرده است. در ابتدای مصاحبه، رییس، متقاضی را به آشپزخانه می برد و به او یک فنجان قهوه تعارف می کند. بعد از مصاحبه، کارفرما به دقت مراقب است که متقاضی با فنجان قهوه اش چه کار میکند – آیا متقاضی از او می پرسد که فنجانش را کجا بگذارد، یا آن را روی میز رها می کند یا خودش آن را در آشپزخانه می شوید. ترنت اینز، رییس شرکت تولید نرم افزارهای حسابداری که مبتکر این روش است میگوید این ترفند حرفهای زیادی در مورد شخصیت و منش متقاضی می زند، که حتی بیشتر از پاسخهای او به سوالات مصاحبه است. همچنین نشان می دهد که متقاضی با چه سرعتی خود را با تیم وفق می دهد. بهترین تصمیم در این شرایط رفتن به آشپزخانه و شستن فنجان خود است.

  • رییس عمدا شما را منتظر می گذارد

در واقعیت آزمون « فنجان قهوه» ترفند ساده ای است. این شرایط وقتی مصاحبه برای ساعت ۹ صبح تنظیم می شود سختتر است وقتی که متقاضی زود به محل مصاحبه می رسد، کارفرما هنوز سرش شلوغ است و او باید ۱۰ دقیقه صبر کند. و سپس ده دقیقه دیگر. و بعد ۱۵ دقیقه دیگر. این ترفند نشان می دهد که متقاضی در شرایط پر استرس چقدر از نظر احساسی باثبات است و چقدر خواهان رسیدن به این جایگاه شغلی است.

  • مصاحبه کننده ناگهان شروع به داد زدن می کند

بالا بردن صدا، داد زدن و حتی توهین کردن یکی دیگر از شیوه های مدلسازی برای شرایط استرس آور و موقعیتی برای سنجش توانایی متقاضی برای مقاومت کردن در برابر استرس است. متخصصان توصیه می کنند آرام بمانید و تا حد ممکن با آرامش به سوالات پاسخ دهید.

  • مصاحبه کننده در یک درخواست عجیب از شما میخواهد از پنجره به پایین بپرید

یکی دیگر از شیوه های ناخوشایند برای متقاضی شغل آن است که از او درخواست عجیبی شود – مثلا از او خواسته شود تا از پنجره به پایین بپرد. در این صورت، کارفرما میخواهد توانایی متقاضی را در « فکر کردن خارج از چارچوبهای رایج » ببیند. میتوانید در این شرایط از این شیوه استفاده کنید: لب پنجره بروید اما روی زمینی که مصاحبه درآنجا انجام می شود بپرید. یا میتوانید رییس را با پرسیدن این سوال شوکه کنید: شرکت از پایین پریدن من چه نفعی می برد؟

  • کارفرما ناگهان به شکل عجیبی رفتار می کند

یکی دیگر از ترفندهای مصاحبه آن است که مصاحبه کننده به شکل عجیبی رفتار می کند. ممکن است او به متقاضی کار بی توجهی کند، مثلا به صفحه مانیتورش نگاه کند یا به تلفن جواب دهد یا وسط مصاحبه اتاق را ترک کند. این ترفند نشان می دهد که متقاضی چقدر میتواند دوباره توجه مصاحبه کننده را جلب کرده یا برای خلاص شدن از این شرایط به چه شیوه ای عمل می کند. یکی از موثرترین پاسخها آن است که از مصاحبه کننده بخواهد روز مصاحبه را تغییر دهد.

  • متقاضی به کل تیم معرفی می شود

امکان دارد که رییس بعد از مصاحبه  به متقاضی  فرصتی برای صحبت کردن با همکاران احتمالی اش را  بدهد. این گفتگو میتواند در محیط شرکت یا بعد از کار انجام شود. این یک ژست مودبانه نیست – بلکه شیوه ی کارفرما برای فهمیدن نظر کارمندان دیگرش در مورد متقاضی  است.

  • رییس خودکارش را روی زمین می اندازد

آزمون دیگری که به کارفرما در تشخیص میزان پاسخگویی و عطوفت متقاضی کمک می کند آن است که خودکارش را زمین بیاندازد و منتظر واکنش متقاضی بماند. اگر متقاضی ناخودآگاه خم شود و خودکار را بردارد، احتمال آنکه استخدام شود زیاد است. اگر متقاضی آن را از روی زمین برندارد، احتمالا استخدام نمی شود.

حتما بخوانید:   چک کردن تلفن همراه در محل کار ممکن است شما را بی حوصله تر کند

منبع: brightside.me

 

 

از سراسر وب

  • کارخانه ظروف یکبارمصرف