۷ غذایی که هرگز نباید آنها را در مایکروفر گرم کنید

7 غذایی که هرگز نباید آنها را در مایکروفر گرم کنید
امتیاز به این post

 

 

مایکروفر که بطور تصادفی در دهه ۱۹۴۰ اختراع شد، حالا یکی از لوازم اصلی آشپزخانه است. با کمک این وسیله می توان خیلی راحت غذاها را پخت یا غذای سرد را دوباره گرم کرد، ولی انواع خاصی از غذاها وجود دارد که به هیچ وجه نباید آنها را در مایکروفر قرار دهید.

۱- تخم مرغ آب پز

وقتی تخم مرغ آب پز شده را در مایکروفر گرم می کنید، مولکول های آب تبخیر می شوند و بخار آب درون تخم مرغ جمع خواهد شد و در نتیجه فشار داخل آن افزایش می یابد. پوسته نازک تخم مرغ قادر به تحمل این فشار نیست و ممکن است در داخل مایکروفر، روی بشقاب و یا حتی در دست شما منفجر شود!

۲- هویج

اگرچه پختن و گرم کردن هویج در مایکروفر به خودی خود ایرادی ندارد، اما هویج خام (مخصوصا اگر پوست آن را هم نگرفته باشید) می تواند خطرناک باشد. اگر هویج را به خوبی نشویید و حتی مقدار بسیار اندکی خاک رویش باقی مانده باشد، مواد معدنی موجود در خاک باعث ایجاد جرقه هایی در مایکروفر می شود که به آنها قوس الکتریکی می گویند. قوس الکتریکی اگر بطور مداوم اتفاق بیفتد می تواند به مایکروفر آسیب شدیدی وارد کند.

۳- گوشت فرآوری شده

قبل از هر چیز اجازه دهید یادآوری کنیم که گوشت های فرآوری شده مانند ژامبون و سوسیس از نظر ارزش تغذیه ای گزینه چندان خوبی نیستند چون مقادیر زیادی نمک، مواد افزودنی و مواد نگهدارنده دارند. اما وقتی اشعه مایکروویو را هم به غذای آماده یا کنسرو شده خود اضافه می کنید، سطح کلسترول تان به شکل فزاینده ای بالا می رود که می تواند منجر به مشکلات قلبی شود. امن ترین راه برای گرم کردن گوشت فرآوری شده، استفاده از کباب پز یا اجاق گاز است.

حتما بخوانید:   اگر دست از پوشیدن شلوار بردارید چه اتفاقی برای بدن تان می افتد

۴- آب

مایکروفر ممکن است ساده ترین و بی دردسرترین گزینه برای گرم کردن آب به نظر برسد. ولی بررسی ها نشان داده است که بسیاری از موارد سوختگی، بویژه در کودکان، ناشی از آب داغ شده در مایکروفر است. امواج الکترومغناطیسی موجود در مایکروفر می تواند باعث گرم شدن بیش از حد آب شود که این مساله ممکن است ناپایداری مولکول های آب، جوشیدن شدید و حتی انفجار را به دنبال داشته باشد.

۵- فلفل قرمز

انواع فلفل قرمز و مخصوصا انواعی که از همه تندترند، حاوی مقادیر زیادی از ماده کاپسایسین هستند که کاملا قابل اشتعال است. هنگامی که کاپسایسین درون مایکروفر در معرض امواج الکترومغناطیسی قرار می گیرد دود می کند و حتی ممکن است مشتعل شود! آتش و دود فلفل می تواند باعث تحریک پوست و احساس سوزش شود.

۶- مرغ

مرغ یکی از عوامل اصلی مسمویت با باکتری سالمونلا است، مخصوصا وقتی که به خوبی پخته نشده باشد. هنگامی که یک تکه مرغ خام را در مایکروفر می پزید، احتمال پخت یکنواخت و کامل آن بسیار کم است و ممکن است باعث مسمومیت باکتریایی شود. در مورد گوشت خام سایر حیوانات نیز همین مشکل وجود دارد. بهتر است گوشت را به طور کامل، با حرارت مستقیم شعله (مثلا در تابه، روی کباب پز یا در فر) بپزید.

۷- گوجه فرنگی و سس گوجه

گوجه فرنگی هم اگر مدت زیادی در مایکروفر بماند، مثل تخم مرغ آب پز ممکن است بترکد. گوجه فرنگی تازه و سس درصد آب زیادی دارند و افزایش فشار بخار آب باعث می شود لکه های قرمز به اطراف بپاشد و تمام سطوح داخلی مایکروفر را کثیف کند.

حتما بخوانید:   5 روش سریع برای پیدا کردن دوربین مخفی در اتاق پرو

 

آیا چنین اتفاقاتی برای شما پیش آمده است؟ آیا تجربه دیگری در این مورد دارید که بخواهید با بقیه خوانندگان در میان بگذارید؟

 

از سراسر وب

  • کارخانه ظروف یکبارمصرف