۵ اپلیکیشن آموزش زبان برای یادگیری زبان جدید

5 اپلیکیشن آموزش زبان برای یادگیری زبان جدید
امتیاز به این post
آنچه در این مطلب خواهید آموخت

یادگیری زبان جدید آسان نیست. با آنکه هیچ چیز جای مربی آموزش زبان را نمی گیرد، اپلیکیشنهای آموزش زبان، دنیای یادگیری زبان را متحول و یادگیری زبان را بسیار ساده تر کرده اند. اپلیکیشنها در مقایسه با وبسایتهای آموزش زبان تجربه تعاملی تری را برای یادگیری زبان جدید ارائه می کنند.  در زیر به برخی از اپلیکیشنهای یادگیری زبان اشاره می کنیم:

  • Duolingo

Duolingo اپلیکیشن بسیار موفقی است که بازی و یادگیری زبان را با هم ترکیب کرده است. این اپ اکنون ۳۰۰ میلیون کاربر دارد. Duolingo اپلیکیشن ساده است که  برای استفاده در مسافرت کاربرد دارد. درسها توسط گویندگان نیتیو ارائه می شوند و بر اساس الگوریتم یا داده نمی باشند. اپ Duolingo رایگان است و جدیدا با قیمت ۱۰ دلار به روزرسانی جدید آن وارد بازار شده که درسهای رایگان بیشتری دارد. نسخه موبایلی این اپلیکیشن دارای ۲۵ زبان بوده و در بین افراد انگلیسی زبانی که میخواهند زبانهای دیگر را یاد بگیرند رایج است.

  • HelloTalk

هدف HelloTalk ارائه تمریناتی برای صحبت کردن و حذف استرس در گفتگوهای روزمره است. این اپ به کاربران امکان ارتباط با کاربران بومی را می دهد و دارای صفحه چت ای مانند واتساپ است که از رابط کاربری آن تقلید می کند. این اپ یک مزیت دیگر نیز دارد. ممکن است کاربران بومی زبان نیز بخواهند زبان شما را یاد بگیرند و بنابراین به شکل بازی میتوانید با یکدیگر مشارکت کنید. به علاوه اپ دارای قابلیت ترجمه است و مشکلات مربوط به ارسال پیام با کلمات اشتباه را برطرف کرده و به طور خودکار جاهای خالی را پر میکند.

  • Mindsnacks

یادتان می آید که اپلیکیشن Duolingo از ترکیب بازی و آموزش استفاده می کرد؟ اپلیکیشن Mindsnacks این مفهوم را چند پله بالاتر برده است. زبانهای مختلفی در این اپ وجود دارد و بین هشت تا نه بازی برای آموزش گرامر و تمرینات شنیداری وجود دارد. شما همچنین میتوانید پیشرفت خود را مشاهده کنید زیرا اپلیکیشن دارای قابلیت مانیتورینگ می باشد. طرح و رابط کاربری آن نیز جذاب و سرگرم کننده است.

  • Bussu

Bussu یک اپلیکیشن اجتماعی برای آموزش زبان است. نسخه تحت وب، اندروید و ios آن نیز موجود است. در حال حاضر ۱۲ زبان را به طور رایگان تحت پوشش قرار میدهد. با این اپ میتوان کلمات، دیالوگهای ساده و سوالات مرتبط با دیالوگها را یاد گرفت. به علاوه دیالوگها توسط گویندگان بومی ضبط می شوند و شما را به یک تجربه یادگیری واقعی نزدیک می کنند

حتما بخوانید:   چگونه آپلودهای با کیفیتی در اینستاگرام داشته باشیم

وقتی این اپ را به روز رسانی کنید، قابلیتهای مهم از جمله مطالب درسی را دریافت می نمایید.

  • Babbel

Babbel یک سرویس خدماتی اشتراک پذیر است که  در سال ۲۰۰۸ راه اندازی شده است. در نسخه رایگان آن ۴۰ درس قرار داده شده و نیاز نیست برای آن پولی بپردازید. هر یک از کلاسها با آموزش لغات به کمک تصویر آغاز می شوند. دوره ها همچنین بر اساس سطح دانش آموز طراحی شده اند که باعث می شود مطابق با میزان سواد خود درسها را بگذرانند. اگر یادگیری زبانی را آغاز کرده و سپس آن را رها کرده اید، Babbel به شما کمک می کند از جایی که متوقف شده اید شروع کنید.

خلاصه

تمامی اپلیکیشنهای توصیه شده برای نیازهای مختلفی طراحی شده اند، چه بخواهید یک زبان جدید را یاد بگیرید یا ادامه زبان قبلی خود را پیش ببرید. تمامی درسها توسط افراد بومی زبان طراحی شده اند و تجربه منسجمی را در اختیار شما می گذارند. از آنجایی که این اپلیکیشنها برای انطباق با سبکهای آموزشی مختلف طراحی شده اند، ببینید کدام یک بیشتر با سبک شما همخوانی دارند.

 

از سراسر وب

  • کارخانه ظروف یکبارمصرف