۹ موضوع خصوصی که هرگز نباید با خانواده خود مطرح کنیم

9 موضوع خصوصی که هرگز نباید با خانواده خود مطرح کنیم
امتیاز به این post

 

 

حتی اگر رابطه تان با اعضای خانواده فوق العاده نزدیک باشد و آنها نقش بسیار پررنگی در زندگی شما ایفا کنند، دلیل نمی شود که در مورد هر موضوعی با آنها صحبت کنید. صحبت کردن درباره برخی از مسائل ممکن است بی ضرر به نظر برسد، ولی عملا باعث ناراحتی نزدیکان تان و حتی موجب اختلاف بین شما شود. به همین دلیل لازم است که گاهی اوقات یک خط قرمز بکشید و تمام جزئیات زندگی خود را با خانواده تان در میان نگذارید.

در این مقاله، در مورد اهمیت مراقبت از احساسات خود و احساسات اطرافیان نزدیک صحبت می کنیم. البته مطالب زیر به معنای آن نیست که رابطه تان را با خانواده قطع و یا از گفتگو با آنها خودداری کنید.

۱- برنامه های شما برای آینده

وقتی درباره اهداف خود با نزدیکان مان صحبت می کنیم، ممکن است مغز ما فریب بخورد و تصور کند به اهداف مورد نظرمان رسیده ایم. این مساله باعث می شود تلاش کمتری انجام دهیم. صحبت کردن با خانواده درباره برنامه های آینده فی نفسه ایرادی ندارد، اما بهتر است از ذکر همه جزئیات خودداری کنید.

حتما بخوانید:   🖊چطور میتوانیم دیگران را کمتر قضاوت کنیم؟

۲- مشکلات شما با شریک زندگی تان

اینکه به خانواده خود اطلاع دهید برخی مشکلات جزئی بین شما و همسرتان وجود دارد معمولا مشکلی ایجاد نمی کند. ولی اگر بخواهید در سطح عمیق تری به جزئیات موضوع بپردازید، آشکار کردن همه افکار و احساسات منفی که دارید ممکن است بعدا مشکلاتی به دنبال داشته باشد. رابطه اعضای خانواده شما با همسرتان با رابطه بین شما دو نفر تفاوت دارد. بنابراین بعدا و هنگاهی که شما همدیگر را بخشیده و همه چیز را فراموش کرده اید، ممکن است کینه و ناراحتی آنها همچنان در ذهن شان باقی بماند. بعلاوه ممکن است آنها نگران شما شوند و بعدها همچنان در مورد همسرتان شک و تردید داشته باشند.

۳- میزان درآمد و امور مالی تان

صحبت کردن درباره متوسط درآمد سالانه می تواند کافی باشد. لازم نیست خانواده تان از جزئیات دخل و خرج شما باخبر شوند. همچنین اگر مشکل مالی دارید یا درآمدتان افزایش پیدا کرده، بهتر است جزئیات زیادی را با آنها در میان نگذارید. موضوعات حساسی مثل پول و درآمد ممکن است خانواده تان را نگران کند و باعث شود که در مورد نحوه مدیریت امور شما را نصیحت کنند و این امر می تواند منجر به اختلاف نظر و بحث و مشاجره شود.

۴- رازهای خودتان و دیگران

صحبت کردن از شایعاتی که درباره دیگران شنیده ایم، مخصوصا در جمع خانواده، ممکن است برای بسیاری از ما فعالیتی بی ضرر به نظر برسد. اما هر چقدر هم که به خانواده تان اعتماد داشته باشید همیشه این احتمال وجود دارد که برخی اطلاعات نامناسب را پیش دیگران لو بدهند، و در این صورت احتمالا رابطه شما با دوستان و اقوامی که درباره شان صحبت کرده بودید خراب خواهد شد.

حتما بخوانید:   چرا پوشاندن کالسکه حتی با پارچه ای نازک می تواند برای کودک خطرناک باشد؟

۵- برنامه شما برای بچه دار شدن

ممکن است والدین شما دوست داشته باشند هرچه زودتر نوه دار شوند و دائما از شما سوال کنند که چه موقع می خواهید بچه دار شوید. اما به یاد داشته باشید تنها افرادی که حق دارند زمان مناسب برای این کار را انتخاب کنند شما و همسرتان هستید. برای جلوگیری از سوء تفاهم یا حتی جر و بحث، گاهی بهتر است از حرف زدن درباره این موضوع خودداری کنید یا حداقل اطلاعات زیادی در این مورد به خانواده تان ندهید.

۶- صحبت کردن درباره اینکه خانواده تان قبلا باعث ناراحتی شما شده اند

یادآوری مسائلی که در گذشته برای شما اتفاق افتاده همیشه بهترین گزینه نیست، مخصوصا اگر این خاطرات هنوز باعث ناراحتی تان می شود. صحبت کردن در مورد این نوع موضوعات ممکن است مشکلات فراموش شده را دوباره به یادتان بیاورد و باعث دردسر شود. اگر می توانید، سعی کنید آن مسائل را در دل و ذهن خود حل کنید و دیگران را ببخشید. مطرح کردن چنین مسائلی تنها در صورتی توصیه می شود که بتوانید بحث سالم و غیر پرخاشگرانه ای را با خانواده تان پیش ببرید، و حتی در این صورت نیز باید با دقت و احتیاط عمل کنید.

۷- اشتباهات تان

صحبت کردن با خانواده درباره برخی از خطاهای جزئی که مرتکب شده اید اشکالی ندارد، اما بهتر است اشتباهات بزرگ خود را مثل یک راز مخفی نگه دارید. علت آن است که والدین شما ممکن است نگران تان شوند و سعی کنند شرایط را بهبود دهند. اما طبیعی است که والدین نمی توانند و نباید همه مشکلات شما را حل کنند. در بیشتر موارد بهتر است فکر خودتان را برای پیدا کردن راه حل مناسب به کار بیندازید.

حتما بخوانید:   چرا نباید لباسها را دو روز پشت سر هم بپوشیم

۸- اعتقادات و علایق تان

مذهب، سیاست و دیدگاه های شما درباره دنیا موضوعات حساسی است که گاهی اوقات بهتر است حتی با اعضای خانواده هم درباره آنها بحث نکنید. بعضی مواقع هنگامی که مردم نظر مخالفی می شنوند، نمی توانند خود را کنترل کنند و ممکن است بخواهند عقاید خودشان را به دیگران تحمیل کنند. صحبت درباره چنین موضوعاتی ممکن است به یک بحث و جدل شدید تبدیل شود و حتی رابطه شما با دیگران را نیز خراب کند.

۹- گزارش ۲۴ ساعته محل دقیق شما

در دوران کودکی طبیعی بود که مادرتان بخواهد همیشه بداند کجا هستید؛ اما حالا که بزرگ شده اید دیگر نیازی به این کار نیست. اگر هنوز والدین تان بیش از حد از شما مراقبت می کنند، باید با آنها حرف بزنید و برایشان توضیح دهید که این کارشان شما را از نظر ذهنی تحت فشار قرار می دهد و حریم شخصی تان را بهم می زند.

 

شما چقدر از خانواده خود مشورت می گیرید؟ درباره کدام مسائل شخصی تان با آنها صحبت می کنید؟

 

از سراسر وب

  • کارخانه ظروف یکبارمصرف